Transfer tercihleri

Futbolda yeni sezonun başlamasına iki hafta kala takımlar transfer çalışmalarını sürdürürken, İzmir’in Süper Lig’deki temsilcileri Göztepe ve Altay’da kadrolarını güçlendirmenin peşinde...

Geçen sezonu orta sıralarda tamamlayan Göztepe’de giden oyuncuların yerlerine gelen isimlerin kalitesini ligin başlamasının ardından göreceğiz. Kamuoyunun çokta bilmediği isimleri kadrosuna alan Göz Göz’ün kadro yapısının oyun anlayışına etkisini de izleyeceğiz. Oyunu Halil’in bireysel becerileriyle şekillendiren Göztepe’nin ileri uçta ve savunmada karşılaşacağı sıkıntıları nasıl aşacağı da merak konusu olacak…

Şu ana kadar Kahraman, Şefik, Arslanagiç, Baku, Tijanic ve Rodrigues ile sözleşme imzalayan sarı kırmızılıların yapmış olduğu transferler taraftarını pek tatmin etmişe benzemiyor. Gerek Pandemi koşullarının yarattığı ekonomik şartlar gerekse döviz kurundaki dalgalanmalarla kaliteli transferlerin günümüzde daha da zorlaştığı bir ortamda alınan genç isimlerin takıma verecekleri katkı merak konusu.

Her geçen gün daha zorlaşan Türkiye Ligi’nde kulüplerin çok fazla transferden daha ziyade az ama kaliteli isimleri kadrolarına katması daha önemli gibi duran bir gerçek.

Kentin diğer Süper Lig takımı Altay ise kadrosunu neredeyse tamamen değiştirecek. Siyah beyazlıların lige tutunabilmesi için doğru bir kadro yapısına ihtiyacı var. Şimdiye kadar Ceyhun Gülselam, Eric Björkander ve Thaciano ile sözleşme imzalayan Altay’ın forvet için Bamba ile el sıkıştığını da öğrendik. Yeni yükseldiği Süper Lig’de kabus görmemesi için siyah beyazlıların da transferde ince eleyip sık dokuması gerekiyor.

Transferde sıcak saatlerin yaşandığı şu günlerde takımların yapacakları doğru isimler ligdeki kaderlerini de belirleyecek. Ucuza alınmış gelecek vaat eden isimler hayal kırıklığı yarattığı zaman takımı ara transferde toparlamak daha da pahalı ve zor oluyor.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mutlu Duman - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazete Yenigün Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazete Yenigün hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazete Yenigün editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazete Yenigün değil haberi geçen ajanstır.



Anket İzmir'de Toplu Ulaşımdan Memnun musunuz?
Tüm anketler